Foto`s
Laatste Forum Berichten
Geplaatst door webmaster
gezellige Agility competitie tussen de diverse kri[meer ...]
09 dec : 20:23

Geplaatst door webmaster
uitslagen Jonge Hondendag Kr. Gr. Oost Overijssel [meer ...]
01 sep : 19:28

Geplaatst door webmaster
i.p.v. ook hier alle herplaatsers nogmaals te verm[meer ...]
22 okt : 00:46

Geplaatst door webmaster
diever heeft inmiddels een nieuw huisje gevonden
19 mrt : 22:05

Geplaatst door webmaster
(bron: www.boxerherplaatsing.info)12.03.2012*naam [meer ...]
12 mrt : 19:39

Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ ]
[ ]
Online
Gasten: 14
Leden: 0
Op deze pagina: 1
Leden: 39, Nieuwste: dd222
Horoscoop
op zaterdag 12 maart 2005
door Harald auteurslijst
in content

Horoscoop

De Ram Boxer 21 maart-20 april
De ram boxer is avontuurlijk en energierijk,wil altijd nieuwe dingen ontdekken. Ram boxers houden van een eind wandelen en hun zoektocht rijke karakter leidt hun naar de goeie weg. Hun vertrouwen en impulsviteit leidt soms tot best gevaarlijke situaties, of het nou het volgen van een konijn is, in een netel stappen, of in een vijver vallen is. Maar de Ram zal de moed nooit opgeven en altijd een nieuw avontuur induiken.

De Stier Boxer 21 april-20 mei

De stier boxer is liefhebbend en knuffelerig. Ze zijn geduldig en betrouwbaar, altijd rekening houdend met hun baasjes gebruiken en nukken. Ze houden ervan om voor een kachel te liggen, of op gerold op een deken. Stier-
boxers vinden het heerlijk om tijd door te brengen met hun baasjes en kunnen zelfs jalouzie vertonen als die tijd naar een ander gaat. Ze zijn stil, vredig en voelen zich het prettigs als hun omgeving prettig en veilig is, zeker met een bot in de buurt.

De Tweeling-Boxer 21 mei-21 juni
De tweeling-boxer is een levendige hond die zich overal aanpast, ongeacht de situatie. Ze houden ervan om te communiceren met hun eigenaren, om bv een nieuwe ervaring of ontdekking te delen. Hoe oud ze ook zijn, tweeling-boxers zijn altijd jeugdig. .

De Kreeft boxer 22 juni-22 juli

De kreeft boxer is beschermend en zorgzaam. Wie in wil breken moet zeker niet bij een kreeft-boxer naar binnengaan. Kreeft-boxers zijn emotioneel en gaan altijd op hun intuitie af; ze weten wat er aan de hand is, voordat de eigenaar het weet. Ze zijn ook gevoelig en lief. Het zijn de sympathiekste boxers, omdat ze voelen wat de eigenaar voelt. Helaas telt dit niet voor de postbode...

De Leeuw boxer 23 juli-23 augustus

De leeuw boxer is sterk en loyaal. Ze zijn enthousiast en vol van energie. Ze houden van elke activiteit, van rennen tot rollebollen. Leeuw-boxers zijn er van overtuigd dat hun de baas zijn , en ook al zijn ze liefhebbend en zorgzaam, ze zijn altijd de baas. Boven alles is de Leeuw-Boxer trouw en loyaal tot eigenaren, behalve wanneer er katten bij betrokken zijn.

De Maagd Boxer 24 augustus-23 september

De maagd boxer is bescheiden en zelfs verlegen. Zelfs als de boxer weet dat hij knap is, wil hij niks weten van eigendunk en bv shows. Ze zijn betrouwbaar. Als je een maagd-boxer een taak geeft, zal hij het helemaal uitvoeren, met liefde en trouw. Ze houden van de zon en liggen graag op een kleedje naar hun familie te kijken. Helaas verliest de maagd-boxer zijn bescheiden- en verlegenheid op het moment dat hij een hondenkoekje ziet.

De Weegschaal Boxer 24 september-23 oktober

De weegschaal boxer is makkelijk en sociaal. Ze zijn relaxed en thuis houden ze van kleine persoonlijke verzamelobjecten (stokjes, steentjes e.d.). Ze zijn blij als er visite is en vinden het heerlijk om zich op te krullen onder of naast de koffietafel. Het belangrijkste ding van de weegschaal-boxer is dat ze met alle mensen en honden op kunnen schieten. Niks kan hun opwinden of boos maken, behalve die kleine poedel op de hoek.

De Schorpioen Boxer 24 oktober-22 november

De schorpioen-boxer is vastberaden en gefocussed. Deze honden bereiken altijd wat ze willen ook al moeten ze door het vuur. Ze zijn passionele en vasthoudende honden, houdend van elk soort activiteit, zelfs als ze hun eigen uitputten door de fun. Ze kunnen uren ergens mee bezig zijn, ergens naar staren zonder dat ze ook maar een beweging geven. Helaas gaat dit niet op als je met een zak voer rammelt.

De Boogschutter Boxer 23 november-21 december

De boogschutter is een zelfstandige, vrije hond. Ze houden van grote ruimtes en het ontdekken van dingen. Het zijn vrolijke, goed geluimde honden, die ontzettend van een robbertje stoeien houden.Ze zijn open, eerlijk, uiten hun gevoelens. Ze zijn het gelukkigst op een open veld met eigenaar die een bal gooit.

De Steenbok Boxer 22 december-20 januari
De steenbok boxer is voorzichtig en geduldig. Ze weten dat goede dingen komen bij honden die geduld hebben. Dat verklaart het gestaar als de eigenaar in de keuken bezig is. Ze houden van vastigheid, slapen in een mand, op de zelfde plek, met een bot op dezelfde plek als eerst. Ze zijn erg gedisciplineerd, behalve als het op levertraktaties neerkomt.

De Waterman Boxer 21 januari- 19 februari

De waterman boxer is vriendelijk en loyaal. Ze houden ervan om rond te hangen waar de eigenaar is, bij de tv, of waar dan ook. Waterman-boxers zijn alleenstaand en houden ervan om dingen uit te vinden, kijken hoe ze die bal onder de bank vandaan kunnen krijgen bijvoorbeeld. De waterman-boxer is een echte vriend in elke sfeer of gemoedstemming, behalve als de eigenaar zijn eten vergeet.

De Vissen Boxer 20 februari-20 maart

De vissen boxer is een aardige, zorgzame hond. Ze hebben een geef-karakter, en zijn heel zorgzaam. Het zijn uitmuntende honden voor reddingswerk. Door dat ze niet ego-centrisch zijn, zijn ze makkelijk in en buiten het huis, nooit overstuur om zich aan te passen voor de eigenaar. Ze zijn makkelijk te trainen en houden van lange wandelingen. Zeker als deze tot parken leiden..

Juni 2018
Geen gebeurtenissen deze maand.

ZMDWDVZ

12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Peilingen


hoe oud is je boxer ?tussen 0 - 3 jaar

tussen 3 - 6 jaar

tussen 6 - 9 jaar

tussen 9 - 12 jaar

ouder dan 12 jaarGeplaatst door webmaster
stemmen: 204
Voorgaande peilingen

Chatbox
Je moet zijn ingelogd om commentaar te kunnen plaatsen - log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan


Nog geen berichten.
Teller