Foto`s
Laatste Forum Berichten
Geplaatst door webmaster
gezellige Agility competitie tussen de diverse kri[meer ...]
09 dec : 20:23

Geplaatst door webmaster
uitslagen Jonge Hondendag Kr. Gr. Oost Overijssel [meer ...]
01 sep : 19:28

Geplaatst door webmaster
i.p.v. ook hier alle herplaatsers nogmaals te verm[meer ...]
22 okt : 00:46

Geplaatst door webmaster
diever heeft inmiddels een nieuw huisje gevonden
19 mrt : 22:05

Geplaatst door webmaster
(bron: www.boxerherplaatsing.info)12.03.2012*naam [meer ...]
12 mrt : 19:39

Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ ]
[ ]
Online
Gasten: 16
Leden: 0
Op deze pagina: 1
Leden: 39, Nieuwste: dd222
De Boxertest
Test of u geschikt bent voor een boxer
op dinsdag 25 januari 2005
door Harald auteurslijst
in content

Ga eens wandelen op straat met 1 arm zover mogelijk uitgestrekt. Probeer na een aantal passen om je arm nog verder uit te strekken. Zeg met een vriendelijke stem een aantal keren het commando "volg". Roep nu een aantal keren wat harder het commando "volg". Schreeuw nu een keer "stop nu eens met trekken', negeer de blikken van de voorbijgangers!

Vergeet de luxe BMW maar en koop maar gelijk een stationwagen. Koop wat koekjes en wat botjes. Stamp de koekjes fijn, op de bekleding van de stoelen en ook in de achterbak. Gooi de botjes los in de auto. Ga naar de kapper en vraag daar of je het vloerafval van de afgelopen week mee mag nemen. Strooi dit in grote hoeveelheden in de auto over de bekleding. Maak nu met modder nog een paar mooie afdrukken op de bekleding. Maak nu met een hark nog wat krassen op de buitenkant van de auto. Zo, perfect!

Maak je klaar om weg te gaan. Probeer zo stilletjes mogelijk weg te sluipen. Loop tot halverwege het tuinpad, kom dan terug. Probeer het vijf minuten later nog eens. Ga maar weer terug. Zet de radio aan en maak kalmerende geluiden. Probeer het nog eens. Ga maar weer terug en bel je vrienden maar op of ze naar jou kunnen toekomen i.p.v. jij naar hen!

Heeft u net de tuin zomerklaar, vraag dan of u buurkinderen in de tuin komen voetballen!

Oefen eens om op niet meer dan 1/8 van jouw stoel te zitten. Probeer verschillende manieren uit om een kopje met koffie op de leuning te laten balanceren. Probeer eens om stilletjes een koekje er bij te eten. Geef het maar op en strooi de rest van de kruimels over de zitting van de stoel!

Bind twee vorken aan de hondenriem en hang deze aan de deurknop. Probeer meerdere malen om de riem stilletjes te pakken. Wanneer de vorken rinkelen, krab je jezelf hard aan je scheen met de vorken. Herhaal deze procedure meerdere keren!

Herhaal alles wat je zegt tenminste 5x, herhaal alles wat je zegt minstens..................!

Als er visite binnenkomt laat deze op de bank gaan zitten. Gooi gelijk een zak met aardappelen van 30 kg op hun schoot en wrijf meerdere malen met een natte spons in hun gezicht !

Ga eens oefenen om iets heel snel uit de ijskast te halen. Bedenk van tevoren wat je precies wilt hebben en waar het staat. Doe de deur open pak wat je wilt hebben en sluit gelijk de deur weer. Duurt dit langer dan 10 seconden, helaas dan ben je de inhoud van de koelkast voor een groot gedeelte kwijt!

Hoe wen je eraan hoe je huis eruit ziet als je aan het schoonmaken bent? Begin met het zemen van de ramen. Zijn ze schoon? Prima, maak nu je handen lekker vet en doe deze tegen de ramen. Herhaal dit minstens twee keer per dag. Maak met een stofzuiger de vloer schoon, pak daarna een pot met zand en strooi deze over de vloer heen. Maak de vloer weer schoon. Herhaal ook dit minstens twee keer per dag!

Ga eens op bezoek bij mensen die al een boxer hebben en vraag hoe het in godsnaam zover is gekomen dat ze toestaan dat hun hond af en toe zich zo idioot gedraagt. Vraag hoe ze het voor elkaar hebben gekregen dat de pup wat langer wil slapen, hoe ze de pup zindelijk hebben gekregen. Hoe ze de hond tafelmanieren hebben geleerd en hoe ze Uberhaupt de hond manieren hebben geleerd.

Geniet er maar van.Het zal de laatste keer zijn dat u antwoord krijgt op al u vragen!

Om eens te ervaren hoe u nacht eruit ziet als u een boxer heeft (de meeste boxers slapen in bed ), ga dan om tien uur 's avonds naar bed. Zet de wekker op middernacht en gooi jezelf met geweld op de grond. Leg een zware zak aardappelen op het dekbed en probeer weer om onder de dekens te komen. Zet de wekker op half zes en sla net voor je wakker wordt jezelf in het gezicht met een natte spons!

Kun je tegen de rotzooi die een boxer maakt ? Omdat uit te vinden probeer je het volgende : Zorg eerst dat je heel je huis heb schoon gepoetst. Gooi een emmer met modder over je net gedweilde keukenvloer. Smeer de rest van de modder aan de zijkant van de keukenkastjes, van de koelkast en van de oven. Maak ook met modder een paar voetstappen op de vloerbedekking in de woonkamer en in de hal. Steek je vingers in een bloempot en veeg ze af aan de muur. Zo, hoe vindt je dat het eruit ziet!

Heeft u na dit te hebben gelezen nog geen zenuwinzinking, neem dan gerust een boxer.

Veel plezier met de boxer!
Februari 2018
Geen gebeurtenissen deze maand.

ZMDWDVZ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728


Peilingen


hoe oud is je boxer ?tussen 0 - 3 jaar

tussen 3 - 6 jaar

tussen 6 - 9 jaar

tussen 9 - 12 jaar

ouder dan 12 jaarGeplaatst door webmaster
stemmen: 203
Voorgaande peilingen

Chatbox
Je moet zijn ingelogd om commentaar te kunnen plaatsen - log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan


Nog geen berichten.
Teller